Emma Hällbacka influencer marketing

Jag driver en populär blogg och flera sociala medier som utgår från min egen träningsresa. Läsarna får följa mina träningspass, matäventyr och även få små glimtar från vardagen, blandat med inspiration och en hel del kunskap. Många inlägg fokuserar på min personliga upplevelse, vilket skapar en nära relation till läsarna och en hög igenkänningsfaktor. Samtidigt publicerar jag regelbundet sökmotoroptimerade artiklar som tenderar att klättra högt i googles ranking, och som samtidigt etablerar mig som en auktoritet inom min nisch.

Mina läsare återkommer till mig gång på gång för att ta del av den mix av personlighet, ärlighet, inspiration och kunskap som jag förmedlar. Genom att samarbeta med mig får du ta del av den gemenskapen och få ut ditt budskap till mitt community på ett trovärdigt sätt. Mina inlägg når en ständigt växande och mycket köpstark och lojal målgrupp av kvinnor 25 – 45 år med intresse för hälsa och träning, och jag kan alltid garantera högsta kvalitet på det material jag producerar, både i bild och text. Jag är dock väldigt noga med att samarbetet ska förse mina läsare med ett mervärde, och är väldigt kräsen med vilka företag jag väljer att samarbeta med. Jag prioriterar alltid långsiktighet först, och värderar öppenhet och transparens högt.

Medlem i Influencers of Sweden

Jag är medlem i intresseorganisationen Influencers of Sweden, vilket innebär att jag följer deras riktlinjer kring reklammärkning och prissättning. Jag följer alltid marknadsföringslagen och märker tydligt ut alla sponsrade inlägg i början av inlägget, och jag accepterar inte smygreklam i mina kanaler. Detta är för att jag vill bidra till en etisk och professionell bransch, där transparens och trovärdighet aldrig tummas på. Detta gör också att varje partner som syns i mina kanaler får bästa möjliga förutsättningar för att skapa en positiv relation till målgruppen.

 

 

Kontakta mig för förslag och offert

I vissa fall tar jag emot produktutskick, men garanterar aldrig ett omnämnande i bloggen och jag tar aldrig emot produkter som betalning för inlägg. Då jag försöker hålla nere andelen reklam så prioriterar jag alltid betalda samarbeten före produktutskick. Detta är både för att hålla läsarförtroendet högt, men också för att varje samarbetspartner ska få mesta möjliga utrymme och valuta för sina investerade pengar. Vill ni få garanterad exponering så rekommenderar jag att köpa en reklamplats.

Prislista:

Enskilt sponsrat inlägg

Ett inlägg på min blogg exitrix.com/emmahallbacka inklusive egentagna fotografier på er produkt, 1 – 2 länkar och en personligt skriven text på minst 300 ord som beskriver det positiva med er produkt.

Passar er som: vill boosta en kampanj, bygga SEO till er hemsida eller testa på konceptet inför ett framtida ambassadörsskap.

Pris: från 3000 kr + moms

 

Reklamsamarbete lilla paketet

Ett blogginlägg på exitrix.com/emmahallbacka inklusive unika egentagna fotografier, 1 – 2 länkar och personligt skriven text på minst 300 ord.

2 inlägg på min instagram @emmahallbacka med unika fotografier anpassade efter min instagrampublik. Möjlighet att köpa till länk i bion, push i instastories etc.

Tre exponeringar på min facebooksida i form av delningar av instagramposterna, samt en länk till blogginlägget med en specialanpassad ankartext.

Passar er som: vill bygga på ert varumärke, öka antalet exponeringstillfällen av er produkt och bredda ert budskap över flera sociala medier.

Pris: från 5000 kr + moms

 

Reklamsamarbete stora paketet

Två personligt skriva blogginlägg på exitrix.com/emmahallbacka på minst 300 ord med unika fotografier samt ert val av länkar.

3 inlägg på min instagram @emmahallbacka med unika fotografier anpassade efter min instagrampublik. Möjlighet att köpa till länk i bion, push i instastories etc.

6 exponeringar på facebook i form av delningar av instagrambilder och blogginlägg, samt en facebookpost som specialanpassas till facebookpubliken.

Passar er som: vill prova på influencer marketing och etablera er som en självklar del av mitt varumärke med flera kontaktpunkter över flera sociala medier, och bygga trovärdighet över en lite längre tid.

Pris: från 8000 kr + moms

 

Prislistan är enbart ett exempel. Kontakta mig gärna för fler förslag och offert, här hittar du mina kontaktuppgifter samt för att ta del av min senaste statistik. Jag använder mig av intresseorganisationen Influencers of Sweden’s modell för prissättning av inlägg, och alla priser är exklusive moms. Notera att jag har nolltolerans mot smygreklam och reklam för tobak eller casinospel.

Tidigare samarbetspartners

Du hittar alla mina tidigare sponsrade inlägg under taggen samarbeten.